Zoals hij in zijn laatste paper (deel 18 Lichtmis) liet doorschemeren, zal peper Stan een sabbatperiode inbouwen. Misschien zijn er nu wat lezers ontgoocheld, maar zijn “die-hard fans” kan ik wel al geruststellen: peper Stan komt nog terug!
Tegelijkertijd kan ik ook al bijzonder goed nieuws melden. Iemand (blijkbaar een trouwe lezer(es) van de rubriek ‘PeperStan’) heeft zich na dit artikel spontaan aangeboden om het over te nemen. Ik citeer zijn/haar aanbod:

“Ik ben een personage dat graag zijn ideeën, bevindingen en overtuigingen wil delen met de lezers van uw site. Mijn teksten zullen gaan over onderwerpen als: De natuur, het milieu, onze aarde, onze wereld, onze kosmos. Hierbij een tekstje als prototype. Het is mij niet mogelijk om dit op regelmatige tijdstippen te doen. Wel zal ik proberen 2 tot 3 teksten per maand af te leveren.
Ik verbind mij ertoe welvoeglijke taal te gebruiken en respect te hebben voor de geest van uw site.
Wat ik schrijf is werkelijkheid, verwoord op een eigenwijze manier en gesteund op persoonlijke interpretatie. Ik schrijf onder het pseudoniem van: Gyhldeptis.”

Geen idee wat Gyhldeptis wil zeggen, maar iets in mij zegt dat we dat héél binnenkort te weten zullen komen! Spannend…

 

Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg Allemaal eco! via sociale media...

Meest bekeken

Krijg updates

Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief

Geen spam, enkel meldingen over nieuwe blogs en updates.

Categorieën

Gelijkaardige posts

Related Posts