Filosoferen over Moeder Natuur

Dit doe ik wel vaker tijdens een wandeling. Gewoon tussen de blaadjes gaan liggen in het bos. Als je dan naar boven kijkt… krijg je een heel andere kijk op alles wat ons omringt. De geuren, de kleuren… zijn plots zoveel intenser. Je ziet de kruinen van de bomen zachtjes heen en weer gaan. Alsof ze je willen omhelzen; beschermen tegen alle stress en pijn.

 

En dan begin ik te filosoferen over onze Moeder Natuur. Ze is hier al meer dan 4,5 miljard jaar. Dat is 22.500 keer langer dan wij. Zij evolueert constant… om te overleven. Maar zijn wij in staat om dat ook te doen…?

 

Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg Allemaal eco! via sociale media...

Meest bekeken

Krijg updates

Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief

Geen spam, enkel meldingen over nieuwe blogs en updates.

Categorieën

Gelijkaardige posts

Related Posts